CADCollege logo

CAD boeken

De serie Computer Ondersteund Ontwerpen, van ir. R. Boeklagen biedt al jaren hét toonaangevende CAD boek in Nederland en België.

U leert niet alleen de werking, maar vooral ook efficiënt tekenen. Alle onderwerpen worden behandeld voor de beginnende- en gevorderde gebruiker. De boeken zijn geschreven in een prettige leesbare stijl, met veel voorbeelden en illustraties. En met de Nederlandse teksten en tekennormen doet u zonder moeite de juiste kennis op. De boeken behandelen op een gestructureerde wijze alle CAD tekentechnieken en geven ook de achtergrondinformatie die iedere AutoCAD- en Inventor gebruiker nodig heeft. Tevens gebruikt u het boek naast uw tekenwerk als naslag.


U kunt rechtstreeks bij TEC bestellen via de .

Ronald Boeklagen

De auteur Ronald Boeklagen heeft met zijn boeken in de afgelopen 24 jaar een unieke positie verworven. Bij het CAD College van TEC in Nijmegen leidt hij dagelijks tekenaars en constructeurs op in AutoCAD en Inventor. Hij ontving daarvoor uit handen van Autodesk de award 'Best ATC instructor' van de Benelux. De boeken zijn dan ook gebouwd op degelijke kennis en ruime ervaring in het overbrengen van kennis- en vaardigheden.

Autodesk Authorised Publisher

Autodesk Authorised PublisherVoor iedere versie van AutoCAD, AutoCAD LT en Inventor is een speciaal boek. U dient altijd het boek te kiezen dat bij uw versie of release hoort. De manier waarop je bepaalde taken het meest efficiënt kunt uitvoeren verschilt behoorlijk per versie.

Uitgewerkte oefeningen

Instructiefilms op InternetHet studieboekgedeelte behandelt per onderwerp eerst kort de theorie. Hierna volgt de geleide instructie. U gaat aan de slag en wordt bij elke stap begeleid. U controleert uw werk aan de hand van de vele afbeeldingen. Hierna kunt u de vrije oefeningen maken. Zo test u uw kennis en vaardigheid voordat u verder gaat. Als u niet uit een oefening komt bekijkt u een instructiefilm. Een extra bonustool bij elk boek dus!

Leerboek en Handboek

Het handboek-gedeelte bestaat uit het alfabetische overzicht van alle functies en instelmogelijkheden. Daarnaast treft u ook een uitgebreide index waarmee u snel de juiste tekenwijze uit het studiegedeelte terug vindt.