CADCollege logo

Leerboek en naslagwerk AutoCAD LT2025, Computer Ondersteund Ontwerpen

Auteur ir. R. Boeklagen

AutoCAD LT2025 is de nieuwste LT-uitgave in de serie ‘Computer Ondersteunend Ontwerpen’ van de hand van gerenommeerd AutoCAD-auteur Ronald Boeklagen. AutoCAD LT2025 is een volledig, gebonden leerboek & naslagwerk. De grote hoeveelheid onderwerpen die het AutoCAD LT-boek aanbiedt, wordt behandeld aan de hand van de succesvolle mix van theorie, geleide instructie en oefeningen. Daardoor is het boek ideaal voor zelfstudie. De nieuwe gebonden uitgave is voorzien van een groot aantal voorbeelden en illustraties als ook achtergrondinformatie en tips. Het is een van oorsprong Nederlandstalig leerboek met Nederlandse tekennormen. De lezer leert stap voor stap alle CAD-tekentechnieken. Door de complete grafische overzichten van alle functies en mogelijkheden is dit boek tevens uitstekend te gebruiken als naslagwerk.

Boek AutoCAD LT 2025

€49,50 (incl. btw) incl. gratis tools en instructiefilms + BESTELLEN
  • Nederlandse tekst
  • Nederlandse tekennormen
  • Voor beginnende gebruiker
  • Voor gevorderde gebruiker
bel voor advies op maat:
024 356 56 77 of type uw vraag

Meer

Alle onderwerpen zijn terug te vinden in deze uitgave of het nu gaat om het tekenen van een lijn of het aanmaken van een dynamisch blok. Als het niet in dit boek staat, dan kan AutoCAD LT het gewoon niet. De laatste tijd zijn er vooral veranderingen doorgevoerd, zodat u sneller werkt. Bijvoorbeeld de bemating is zodanig aangepast dat u met een enkel commando alle maatvarianten kunt plaatsen. Ook hartlijnen plaatst u nu met een enkele handeling. Een PDF bestand kunt u inlezen en omzetten naar lijnen bogen en teksten van AutoCAD. Deze veranderingen zijn allemaal opgenomen in het boek.
Daarnaast legt Boeklagen meer nadruk op de tekenregels in zijn nieuwe boek. Er zijn hoofdstukken voor beginners en hoofdstukken voor experts. De auteur heeft deze opsplitsing ingevoerd om niet-ingewijden zo snel mogelijk aan de slag te krijgen. Deze vinden in de hoofdstukken voor beginners genoeg basisinformatie om te kunnen tekenen, zonder dat ze worden overvoerd met een teveel aan details. Degene die het basiswerk onder de knie hebben kunnen vervolgens de diepte in gaan met de delen voor experts.

Bestelgegevens

Titel
AutoCAD LT2025, Computer Ondersteund Ontwerpen
Auteur
ir Ronald Boeklagen
Uitgever
TEC / CAD College te Nijmegen, 024 3565677
Distributie boekhandel
Centraal Boekhuis
ISBN
978-94-92250-68-1
Uitgave
Gebonden met leeslint, 1008 pagina's
Prijs
€49,50
Bestel direct

Vernieuwingen

Alle bladzijden zijn aangepast aan de veranderde interface en de nieuwe mogelijkheden van LT2025. De belangrijkste uitbreiding is het commando Count. Hiermee kunt u blokken tellen en controleren. Dat maakt een stuklijst, bestellijst of uittrekstaat wel erg gemakkelijk. In deze versie van AutoCAD zijn nieuwe commando's opgenomen voor het delen van tekeningen en voor het tekenen of schetsen (traceren) op internet.

Pagina´s

Pagina´s
1008
Illustraties
1000
2D tekenen
730 pagina´s, 47 uur
Aanpassen
108 pagina´s, 26 uur
Naslagwerk
165 pagina´s
Inhoudsopgave

Instructiefilmpjes

instructiefilm AutoCAD LT leert u vooral door oefening. Er zijn honderden oefeningen opgenomen in dit boek. Als extra service bij dit boek heeft de auteur tientallen instructiefilmpjes op internet gezet om de oefeningen te demonstreren. Deze makkelijke en eigentijdse manier van leren zorgt voor een extra steuntje in de rug. Kies in het menu links voor Uitgewerkte oefeningen.