CADCollege logo

Dit boek leert u of uw leerling stap voor stap de meest gebruikte ontwerptechnieken van Inventor. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse en Belgische tekennormen.

Inventor Basisboek

stap voor stap de grondbeginselen van het 3D CAD. Alle lessen zijn geschreven in een prettig leesbare stijl. De lessen zijn met veel voorbeelden geillustreerd en bevatten veel oefeningen. De van oorsprong Nederlandse teksten en tekennormen zorgen ervoor dat uw student de juiste kennis opdoet (tekenregels volgens de NEN, millimeters, ISO en DIN bibliotheek, de juiste projectiemethode). Door de combinatie: theorie, geleide instructie en oefeningen leent het boek zich uitstekend voor zelfstudie.

U als docent en uw studenten maken gebruik van de studentensite van Autodesk waar ze CAD-programma's als Inventor gratis downloaden. Hierdoor gebruiken zij hun schoolcarriere lang de nieuwste en modernste software. Gaan ze in het tweede jaar weer naar een nieuwe softwareversie over, dan kunnen ze daarbij het boek met gevorderde onderwerpen in de nieuwste versie verkrijgen. Zo werken uw eerstejaars met het Inventor Basisboek en kunnen zij in volgend schooljaar naar de nieuwe versie met het volledige boek.

Inhoud

Inventor, Computer Ondersteund Ontwerpen

De verkorte uitgaven zijn gemaakt op verzoek van het technisch onderwijs. Het volledige boek Inventor, Computer Ondersteund Ontwerpen met rond de 1700 bladzijden is geschikt voor het bedrijfsleven en wordt gebruikt als verdieping voor studenten en docenten. Het complete boek bevat alle onderwerpen en gaat dieper in op ieder onderwerp. Daarnaast behandelt het complete boek ook veel meer onderwerpen zoals projectbeheer, een koppeling met Excel, iPart, iAssembly, iMate, iLogic, Design Accelerator, sterkteberekeningen (FEM)en Vault.

Auteur Ronald Boeklagen

Dit basisboek over Inventor is zoals altijd, verzorgd door Ronald Boeklagen en maakt deel uit van zijn serie Computer Ondersteund Ontwerpen. De auteur leidt bij het CAD College van TEC in Nijmegen tekenaars en constructeurs op tijdens de cursussen Inventor en AutoCAD. Tevens verzorgt hij de HBO-opleidingen voor Inventor, AutoCAD, Revit en 3ds Max. Hij ontving de Autodesk award 'Best ATC Instructor of the Benelux.

Instructiefilmpjes

instructiefilm Inventor leert uw student vooral door oefening. Er zijn heel veel oefeningen opgenomen in de schoolboeken. Als extra service bij de boeken heeft de auteur tientallen instructiefilmpjes op internet gezet om de oefeningen uit het boek voor te doen. Deze makkelijke en eigentijdse manier van leren zorgt voor een extra steuntje in de rug. Kies in het menu boven voor Boeken-CD's en klik op de juiste versie van het boek. Kies vervolgens voor Uitgewerkte oefeningen.

Boeken bestellen

Voor het bestellen van boeken voor het MBO klikt u hier.