CADCollege logo
Deze opleiding is vervallen vanaf 1 januari 2024.
Kies in plaats daarvan Architectural Designer met extra cursus Twinmotion of 3ds Max.

ACE 3D Designer

Behaal een HBO-Certificaat en wordt een ACE, 'Autodesk Certified Engineer'.

Een door de overheid erkende, verkorte HBO opleiding, puur en alleen over CAD.

U bent een CAD engineer en u wilt uw kennis en vaardigheden vergroten, u voelt wat voor specialisatie, kortom: u wilt vooruit. TEC biedt een unieke opleiding die snel en doelmatig uw ambitie realiseert. Bovendien krijgt u een HBO-Certificaat, studiepunten en mag u voortaan de titel ACE achter uw naam voeren.

Met deze verkorte deeltijd HBO-opleiding concentreert u zich puur en alleen op de CAD-technieken. U gaat veel verder dan de doorsnee CAD-gebruiker, u wordt een specialist. U volgt de opleiding in AutoCAD, Inventor, 3ds Max (zie onderstaand) of Revit en daarmee de hoogste opleiding in CAD. De HBO-traject bestaat uit meerdere cursussen en de eerste stappen in de praktijk onder onze begeleiding. U maakt hierbij een uitgebreide opdracht waarmee u direct uw kennis en vaardigheden bewijst en die aansluit bij uw (toekomstige) werk.

ACE 3D Designer, planning

Deze deeltijd HBO-opleiding doorloopt u in 3ds Max (en AutoCAD) aan de hand van een aantal cursusblokken, gevolgd door uw eerste stappen in de praktijk in de vorm van een afstudeerproject. Het cursusdeel ziet er als volgt uit:

Toelatingseisen

MBO-4 getuigschrift

Route

Cursusblok: 3ds Max Basis

Duur 4 dagen


Cursusblok: 3ds Max Gevorderd Of Unity Presentaties

Duur 5 dagen of 4 dagen


Afstuurproject

Duur minimaal 200 uur

  • onderwerp nader te bepalen

Examen

  • beoordeling op: verslag, diepgang, presentatie en verdediging