CADCollege logo

Op deze pagina staan files die u kunt downloaden en u treft er tips en trucs aan bij het gebruik van CARD. Let goed op de versie en de naam van het programma.

CARD 3

Geen meldingen

WINCARD 2 onder Windows Vista en Windows 7

Omdat WIndows Vista en Windows zeven heel anders omgaat met de beveiligingen kan de oude versie van CARD hierop niet geinstalleerd worden. U moet deze updaten naar CARD 3.0. CARD 3.0 heeft veel meer voordelen.

WinCARD 2 bij een resolutie van 1024 bij 768

Onder speciale omstandigheden kan het voorkomen dat WinCARD 2 bij een een resolutie van 1024 * 768 opgaven fout rekent die goed zijn. Dit heeft te maken met een afrondingsprobleem bij het bepalen van de aangewezen positie. Vervang in dat geval WinCARD.exe door het volgende bestand. wincard.exe

Foutmelding bij het afsluiten van WinCARD 2

In een netwerksituatie met WinCARD op server en geen wijzigingsrechten op het bestand WinCARD.ini verschijnt een foutmelding bij het afsluiten. Oplossing; zet wijzigingsrechten aan.

Studentmanager Programma WinCARD2

Bij een leerling met veel resultaten wordt alleen de eerste pagina geprint.U dient deze versie over de bestaande te kopieren.StudentsManager.exee (966 Kb)